Tietosuojakäytäntö

Rekisteröintitiedot

Mikäli rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi, rekisteröintilomakkeella sinulta kysytään ja rekisteröintitietoihin tallennetaan nimi- ja yhteystiedot (henkilön nimi ja sähköpostiosoite) sekä tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana). Rekisteröintietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteröinti poistetaan automaattisesti, jos käyttäjä ei ole kirjautunut palveluun viimeisen 24 kuukauden aikana.

Rekisteriä ja henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Palvelun sähköpostiosoite.

Klikkiviestien ja kommenttien tiedot

Palveluun kirjoitetut klikkiviestit ja kommentit tallennetaan palvelun tietokantaan. Käyttäjä voi poistaa itse kirjoittamansa klikkiviestit ja kommentit koska tahansa. Viestit, joita ei ole kommentoitu viimeisen kahden kuukauden aikana poistuvat palvelusta automaattisesti. Myös kyseisiin viesteihin lisätyt kommentit poistuvat.

Automaattisesti tallennettavat tiedot

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tästä.