Rekisteröinti

Klikkeri.fi palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Palvelun käyttäjäksi voi rekisteröityä kuka tahansa yksityinen henkilö. Muistathan, että palvelu on suomenkielinen, joten viestit, kommentit ja muut palveluun kirjattavat tiedot pitää täyttää suomeksi. Palveluun rekisteröityminen tapahtuu omalla nimellä (ei nimimerkillä tai etu- ja sukunimen alkukirjaimilla) sekä oikealla ja toimivalla sähköpostiosoitteella.

* = Pakollinen tieto

Kirjautumisen salasana

Tarvitset salasanan kirjautuaksesi palveluun. Kirjauduttuasi voit luoda omia klikkiryhmiä ja kirjoittaa viestejä ja kommentteja. Älä käytä salasanana sähköpostisi tai muiden käyttämiesi verkkopalvelujen salasanaa vaan keksi kokonaan uusi salasana.

Salasana *
Salasana uudelleen *

Henkilötiedot

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Sähköpostiosoite, johon tiedotetaan rekisteröitymisestäsi ja jota käytetään jatkossa yhteydenotoissa. Osoitetta ei julkaista kirjoittamissasi viesteissä tai kommenteissa eikä muuallakaan palvelussa. Osoite toimii myös kirjautumisen käyttäjätunnuksena.
Profiilikuva

Liitä tähän kuva itsestäsi, kuva näkyy kirjoittamissasi viesteissä ja kommenteissa. Liitettävän kuvan ihanteellinen koko pikseleissä mitattuna on 200x150 pikseliä, eli leveys 200 ja korkeus 150 pikseliä. Mikäli liitettävä kuva on suurempi kuin 200x150 pikseliä, niin se pienennetään automaattisesti rekisteröinnin yhteydessä. Kuvan kuvaformaatti pitää olla joko JPG, PNG, BMP tai GIF ja tiedoston koko enintään kaksi megatavua (2 MB). Järjestelmä ei ota vastaan väärässä kuvaformaatissa olevia tai yli kahden megatavun kokoisia kuvia. Jos rekisteröintiin liitettävä profiilikuva on kooltaan yli kaksi megatavua, sinun pitää pienentää kuva ennen rekisteröitymistä. Tarvitsetko apua kuvan pienentämisessä? Katso ohje: Kuvan koon muuttaminen Windows Paintin avulla

Palvelun käyttöehdot

 *
Haluamme varmistaa ettet ole roskapostirobotti. Kirjaa kuvavarmennekenttään vastaus kysymykseen: Mikä eläin on allaolevassa kuvassa? *
Kuvavarmenne
 
Kuvavarmenne